Aktuale


http://gjcp-ks.com/new/wp-content/uploads/2013/10/Cambridge-Halloween.mp4
Aktuale

Halloween Party!

Postuar  October 30, 2013  nga  valonb

Gjimnazi Cambridge i fton te gjithe nxenesit qe te marrin pjese ne “Halloween Party” e cila do te organizohet kete te premte duke filluar nga ora 18.00. Vishuni me kostumin tuaj me te frikshem dhe behuni pjese e ketij organizimi. Per me teper, klikoni linkun e meposhtem: Cambridge Halloween

Vazhdo »

Upward-Trend
Aktuale

Suksesi vazhdon!

Postuar  June 24, 2013  nga  valonb

Nxënësit e gjimnazit  ”Cambridge”, në testin e Maturës shtetërore, edhe këtë vit treguan rezultat te jashtëzakonshëm në nivel kombëtar, por të zakonshëm për gjimnazin tonë. Tradita e kalueshmerisë 100% vazhdon edhe me tutje, ku ksaj radhe rezultati mesatar është 68%. Gjimnazi “Cambridge” i përgëzon të gjithë maturantët dhe iu uron suksese të mëtutjeshme.

Vazhdo »

happy_new_year_2013-wide
Aktuale

Gezuar Festat e Fundvitit

Postuar  December 25, 2012  nga  valonb

Urime Festat e Fundvitit, ju dëshiron Gjimnazi Cambridge!

Vazhdo »

logoshqipni
Aktuale

Urime 28 Nëntorin!

Postuar  November 20, 2012  nga  valonb

28 Nëntori-Dita e Flamurit, dita e madhështisë kombëtare është e shenjtë për ne, prandaj kemi kënaqësinë më të thellë t’ju ftojmë që së bashku të kremtojmë100 vjetorin e ngritjes së flamurit, 100 vjetorit e krijimit të shtetit të pavarur shqiptar. Programi  shfaqet të  premten, më  23. 11. 2012, në orën 14:00, në teatrin profesionist  “Istref [...]

Vazhdo »

ApplyNow1
Aktuale

Regjistrimet kanë filluar

Postuar  August 22, 2012  nga  valonb

INSTITUCIONI ARSIMOR PRIVAT GJIMNAZI “CAMBRIDGE” PEJË Institucioni Arsimor Privat Gjimnazi “Cambridge” i licencuar nga Ministria e arsimit, shkencës dhe teknologjisë, sipas vendimit nr. 4945/02-1 shpall: KONKURS   Për regjistrimin dhe pranimin e nxenësve në klasët VI, VII, VIII, IX, X, XI dhe XII, për vitin shkollor 2012/2013. Për klasën VI-IX drejtimi i pergjithshëm. Për klasën [...]

Vazhdo »
Lajmerimet


 
 
 

 
http://gjcp-ks.com/new/wp-content/uploads/2013/10/Cambridge-Halloween.mp4

Halloween Party!

Gjimnazi Cambridge i fton te gjithe nxenesit qe te marrin pjese ne “Halloween Party” e cila do te organizohet kete te premte duke filluar nga ora 18.00. Vishuni me kostumin tuaj me te frikshem dhe behuni pjese e ket...
Nga valonb
0

 
 
Upward-Trend

Suksesi vazhdon!

Nxënësit e gjimnazit  ”Cambridge”, në testin e Maturës shtetërore, edhe këtë vit treguan rezultat te jashtëzakonshëm në nivel kombëtar, por të zakonshëm për gjimnazin tonë. Tradita e kalueshmerisë 1...
Nga valonb
0

 
 
happy_new_year_2013-wide

Gezuar Festat e Fundvitit

Urime Festat e Fundvitit, ju dëshiron Gjimnazi Cambridge!
Nga valonb
0

 

 
logoshqipni

Urime 28 Nëntorin!

28 Nëntori-Dita e Flamurit, dita e madhështisë kombëtare është e shenjtë për ne, prandaj kemi kënaqësinë më të thellë t’ju ftojmë që së bashku të kremtojmë100 vjetorin e ngritjes së flamurit, 100 vjeto...
Nga valonb
0

 
 
ApplyNow1

Regjistrimet kanë filluar

INSTITUCIONI ARSIMOR PRIVAT GJIMNAZI “CAMBRIDGE” PEJË Institucioni Arsimor Privat Gjimnazi “Cambridge” i licencuar nga Ministria e arsimit, shkencës dhe teknologjisë, sipas vendimit nr. 4945/02-1 shpall: KONKURS &nbs...
Nga valonb
0

 
 
A_girl_with_a_beautiful_smile

1 qershori, dita e buzëqeshjes botërore, dita a ardhmërisë.

1 qershori, dita e buzëqeshjes botërore, dita a ardhmërisë. Edhe ky vit i gjeti të hareshëm më të vegjlit e gjimnazit “Cambridge”. 1 Qershori mblodhi bashkë nxënës, prindër e mësimdhënës për të festuar dit...
Nga valonb
0